Биткоинот имаше корист од нахакан знаци на поширокиот пазар. Се искачи од најнис - Central Water Catchment

Friday, 5 August 2022

Item details

Urban area: Central Water Catchment, North Region
Offer type: Offer

Contacts

Contact name fmj48757

Item description

Биткоинот имаше корист од нахакан знаци на поширокиот пазар. Се искачи од најниските од 19 илјади долари на 20 илјади долари и можеше да се види како се тргува по 23,919 долари во моментот на пишување.
Дополнително, од сега, два значајни случувања се на хоризонтот за Биткоин. Првата е рекултивација на нивото на Фибоначи од 23,6%, а другата е бегството од дното на пазарот.

Инвестирајте 300 долари заработете 500 долари
Инвестирајте 500 долари заработете 800 долари
Инвестирајте 1.000 долари заработете 2.800 долари
Инвестирајте 1400 долари заработете 3300 долари
Инвестирајте 1.500 долари заработете 4.800 долари
Инвестирајте 1650 долари заработете 5700 долари
Инвестирајте 1750 долари заработете 6000 долари
Инвестирајте 7.000 долари заработете 10.800 долари
Инвестирајте 11.000 долари заработете 19.900 долари

www.olivercoins.com
Mark as scam