Bitcoin bisa ditransfer ing ngendi wae ing donya sajrone sawetara menit, tanpa a - Central Water Catchment

Thursday, 25 August 2022

Item details

Urban area: Central Water Catchment, North Region
Offer type: Offer

Contacts

Contact name mbafjphjdmiwtjrapo

Item description

Bitcoin bisa ditransfer ing ngendi wae ing donya sajrone sawetara menit, tanpa ana wong utawa institusi sing nyekel. Bitcoin dina iki dikirim menyang akeh bagéan donya liwat radio, satelit lan jaringan bolong. Ora ana pilihan kasebut mbutuhake internet. Maneh, emas, dening alam, mbutuhake wong fisik kanggo ngeterake menyang kutha liyane, negara, negara, bawana, etc. Iku larang regane, akeh wektu lan logistically tantangan. Emas iku fisik, kang cilaka minangka wangun migunani dhuwit ing dina global, digital, masyarakat abad 21. Nggunakake iku mung ora praktis. Iku arang banget abot lan larang kanggo nyimpen lan aman. Ngirim emas menyang negara liya mbutuhake pirang-pirang minggu lan mbutuhake dhuwit akeh. Sampeyan uga kudu ngandelake akeh pihak katelu ing proses kasebut. Dadi intangible minangka fitur utama bitcoin, dudu cacat. Iku ora ngidini kanggo disambungake menyang donya fisik. Nyekel emas mbutuhake biaya sing tetep kayata panyimpenan, pangopènan lan keamanan. Sampeyan bisa nahan, nyimpen lan ngamanake bitcoin senilai milyar dolar kanthi biaya sing padha kanggo duwe, nyimpen lan ngamanake bitcoin sing regane $1,000. Sampeyan ora bisa ngomong padha karo emas, amarga iku abot fisik. Iku gampang kanggo ngeterake $10 worth bitcoins lan biaya padha kanggo transportasi $1,000,000,000 worth saka bitcoins. Nindakake rong jumlah emas sing beda-beda nyebabake syarat lan masalah sing beda banget. Emas ora bisa dipasarake ing ngendi wae ing papan kaya bitcoin. Bitcoin ngatasi kabeh kekurangan emas kasebut. Bitcoin bisa dipasarake ing wektu lan papan.

Investasi $300 Entuk $500
Investasi $500 Entuk $800
Investasi $1,000 Entuk $2,800
Investasi $1,400 Entuk $3,300
Investasi $1,500 Entuk $4,800
Investasi $1,650 Entuk $5,700
Investasi $1,750 Entuk $6,000
Investasi $ 7,000 Entuk $ 10,800
Investasi $11,000 Entuk $19,900

www.olivercoins.com
Mark as scam